• гр. Бургас

  • ул."Транспортна" 6

Направи резервация

За хотела

Добре дошли в хотел Авеню Бургас

Хотел „Авеню” e разположен на много стратегическо място - на входа на град Бургас. В последните години, от както хотелът функционира смеем да твърдим, че сме изградили едни много добри взаимоотношения с нашите клиенти. Правейки избора си да бъдете наши гости ние ви гарантираме невероятна атмосфера, уют и перфектно обслужване, на които може да се насладите през целия си престой в нашия хотел. На ваше разположение са 30 единични стаи, 27 двойни стандартни стаи, 52 двойни големи стаи и 8 апартамента, които са модерно и комфортно оборудвaни с климатик, кабелна телевизия, телефон и мини бар.

Прочети повече

Услуги и удобства

Хотелът предлага перфектни условия за бизнес и ваканционен туризъм. За вашите бизнес срещи и организирани мероприятия хотелът разполага с конферентна зала с капацитет до 50 места, ресторант за 100 човека, където може да проведете вашите корпоративни срещи и събития, рождени дни и сватбени тържества.

Конферентна зала

Ресторант

Фитнес зала

Паркинг

 

Лоби бар

Безжичен интернет

Телевизор

Климатик

Стаи и апартаменти

предлагаме ви

Специални оферти

научете повече за нас

Авеню Бургас

МИНИСТЕРСТВО НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА
„РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ” 2014-2020
Комерс Тони-91 ЕООД спечели проект по Оперативна програма Развитие на човешките ресурси, по процедура BG05M9OP001-1.021 - ОБУЧЕНИЯ ЗА ЗАЕТИ ЛИЦА.
Проекта е на стойност 40 800.00 лв.
Общата цел на проекта е подобряване и повишаване на конкурентноспособността на работната сила и икономиката посредством провеждане на подходящи програми за образование и обучение, които отговарят на потребностите в „КОМЕРС ТОНИ – 91“ ЕООД в сектор „Хотелиерство“ и насърчават ученето през целия живот.

Във връзка с изпълнение на проект Повишаване производителността на труда за по-устойчива заетост, чрез инвестиции в човешкият капитал в „КОМЕРС ТОНИ – 91“ ЕООД, съгласно сключен административен договор № BG05M9OP001-1.021-0446-C01 между Министерство на труда и социалната политика, чрез Главна дирекция “Европейски фондове, международни програми и проекти”, процедура за подбор на проекти Обучение за заети лица” № BG05M9OP001-1.021, финансирана от Европейския социален фонд чрез Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г.

Комерс Тони-91 ЕООДО Б Я В Я В АПроцедура за „Избор с публична покана” за определяне на изпълнител за :„Организиране на професионални обучения и обучения по ключови компетентности в Комерс Тони-91 ЕООД” , със следните включени обособени позиции:
Обособена позиция 1: Организиране на обучения за професионална квалификация по една от следните професии: 811080-Сервитьор-барман, 811030 Камериер, 811040 Портиер-пиколо, 811070 Готвач за 22 лица.
Обособена позиция 2: Организиране на обучения за Ключова компетентност 2 Английски език” за 30 лица.“

Пакета документи за участие в процедурата за може да намерите ТУК

Бургас, ул. Транспортна 4