• гр. Бургас

  • ул."Транспортна" 6

Хотел Авеню

Хотел „Авеню” e разположен на много стратегическо място - на входа на град Бургас. В последните години, от както хотелът функционира смеем да твърдим, че сме изградили едни много добри взаимоотношения с нашите клиенти. Правейки избора си да бъдете наши гости ние ви гарантираме невероятна атмосфера, уют и перфектно обслужване, на които може да се насладите през целия си престой в нашия хотел. На ваше разположение са 30 единични стаи, 27 двойни стандартни стаи, 52 двойни големи стаи и 8 апартамента, които са модерно и комфортно оборудвaни с климатик, кабелна телевизия, телефон и мини бар.

Ресторант Авеню

Ресторант Авеню

Ресторант "Авеню" е едно прекрасно съчетание от изискана атмосфера, отлична кухня и обслужване на ниво. Ресторантът разполага с 100места, което създава изключителни удобства за организиране на бизнес срещи, фирмени меропричтия и сватбени тържества.

Нашето меню съчетава традиционна българска кухня, голямо разнообразие на морски деликатеси и богата колекция от подбрани напитки, който задоволяват и най-изтънчения вкус.

Конферентни зали

Хотел "Авеню" разполага с отлични условия за организиране на срещи и мероприятия, предлагащ безупречно обслужване и модерно техническо оборудване. На вашето внимание предлагаме малката конферентна зала с капацитет 50 места, подходяща за провеждане на обучения, презентации, конференции, тийм-билдинг и семинари. Залата е със собствена вентилация и климатизация, като има възможност сами да определяте желаната температура. Тук ще Ви посрещне екип от професионалисти, на който може да се доверите изцяло. Започвайки от всички технически изисквания и завършвайки с Вашата финалната визия за мероприятието, ние ще организираме вашия семинар, обучение или конференция до последния детайл, докато Вие се фокусирате върху успеха на събитието.

Конферентни зали
Фитнес

Фитнес

Освен комфорта и гостоприемството, което предлагаме на вас-нашите гостите на хотел "Авеню" нашето искрено желание от друга страна е да Ви помогнем да забравите за малко забързаното си ежедневие, да Ви накараме да помечтаете, да релаксирате и заредите тялото си с нова енергия, да се погрижите за Вашето здраве или просто да се насладите на мига.

За ваше удобство предлагаме фитнес с прецизно подбрани уреди.

Тенис център

Тенис център "Авеню" е най-модерния тенис комплекс в България! Центърът се намира на 1,5 км от Черноморското крайбрежие, на 2 км от Аерогара Бургас, на 2 км от хотел "Авеню" и на 5 км от центъра на Бургас.

При нас вие можете да намерите турнири от различен ранг, летни и зимни тенис лагери, подготовка на отбори, целодневни програми за деца и възрастни, корпоративни и фирмени мероприятия.

Тенис център Авеню
Бургас, ул. Транспортна 4