• гр. Бургас

  • ул."Транспортна" 6

Нека се погрижим за Вашия специален повод!

 

Ресторант Авеню, с капацитет до 100 места,  предлага отлични условия за организиране на всеки празник, съобразявайки се изключително с представите и желанията на клиента. Без значение дали частен или фирмен, ще се постараем отбелязването на Вашия специален повод да остане незабравим както за Вас, така и за всеки от гостите Ви!

Разполагаме с богато меню, включващо българската традиционна кухня, ястия от морски дарове характерни за град Бургас и с най-различни подбрани напитки.

Ако празнувате рожден ден, кръщене, юбилей или семеен празник, бизнес обяд или вечеря, то Вие сте попаднали на точното място! Екипът ни ще Ви предложи, както готови менюта, така и среща с лично внимание и обсъждане на най-подходящата за Вас оферта!

С удоволствие ще се погрижим за Вашия сватбен ден! Доверете се на богатия ни опит и професионализъм и ние ще го превърнем в незабравима приказка, която да остави следа в сърцата Ви и да бъдем част от нещо красиво и истинско! Всичко, което го правим, го правим за Вас с любов!

Бургас, ул. Транспортна 4